Stoły plazmowe CNC Swift-Cut

PRO Series

Jeżeli szukasz sposobu na rozwój własnej firmy, przy zachowaniu rozsądnych kosztów inwestycyjnych, możemy zaoferować Ci skuteczne rozwiązanie – wycinarki plazmowe CNC Swift-Cut . Zrezygnuj ze zlecania podwykonawcom prac wypalania blach na maszynach kooperanta. Własny stół plazmowy CNC zapewni Ci kontrolę produkcji i kosztów.

Nasze stoły CNC do cięcia plazmowego to:

• niedrogie wypalarki plazmowe do cięcia blach w zakresie od 0,5 mm do 32 mm
  • gwarantowana wysoka prędkość precyzyjnego cięcia
  • niskie koszty inwestycji w stosunku do konkurencji
  • przejęcie kontroli nad produkcją
  • zmniejszenie kosztów związanych z kooperacją
Stoły plazmowe Swift-Cut – modele

Swift-Cut PRO 1250

PRO 1250

Obszar cięcia: 1250mm x 1250mm (4’ x 4’)
Opcje źródła: przecinarki plazmowe Hypertherm Powermax: 45, 65, 85, 105, 125

Swift-Cut PRO 1250 to najbardziej kompaktowy stół plazmowy CNC w ofercie firmy. Idealne rozwiązanie dla małych warsztatów, placówek oświatowych, projektantów i artystów, zakładów ślusarskich, metaloplastyki, kowalstwa artystycznego, firm zajmujących się projektowaniem i produkcją bram oraz ogrodzeń.

Swift-Cut PRO 2500

PRO 2500

Obszar cięcia: 2500mm x 1250mm (8’ x 4’)
Opcje źródła: przecinarki plazmowe Hypertherm Powermax: 45, 65, 85, 105, 125

Swift-Cut PRO 2500 to średniej wielkości wycinarka plazmowa CNC. Jest to doskonałe rozwiązanie dla mniejszej produkcji seryjnej lub usług. Stół plazmowy sprawdzi się w małych warsztatach, placówkach oświatowych, u projektantów i artystów, w zakładów ślusarskich oraz u firm zajmujących się projektowaniem i prototypowaniem.

Swift-Cut PRO 3000

PRO 3000

Obszar cięcia: 3000mm x 1500mm (10’ x 5’)
Opcje źródła: przecinarki plazmowe Hypertherm Powermax: 45, 65, 85, 105, 125

Swift-Cut PRO 3000 to największa wypalarka plazmowa CNC, która doskonale sprawdzi się jako w pełni produkcyjny stół CNC. Może być wykorzystywana do całodniowej pracy. Jest to doskonałe jakościowo rozwiązanie zarówno dla małych, jak i dużych warsztatów, firm usługowych, większych zakładów ślusarskich, zakładów produkcyjnych oraz dużych przedsięwzięć z zakresu metaloplastyki.

Swift-Cut PRO 3000 XP

PRO 3000 XP

Obszar cięcia: 3000 x 1500 mm (10’ x 5’)
Dedykowane źródło: Hypertherm MAX200 PRO lub Thermal Dynamics Auto-Cut 200 XT

Najbardziej wytrzymały stół plazmowy CNC z kolekcji Swift-Cut. Został zaprojektowany z myślą o cięciu wydajnościowym. Technologia oparta na serwomotorach oraz wykorzystanie prowadnic liniowych zapewnia najlepszą wydajność oraz jakość pracy.

Swift-Cut PRO 3000 XP to model, któremu dedykowane jest profesjonalne, przemysłowe, zmechanizowane źródło plazmowe Hypertherm MAXPRO200 lub Thermal Dynamics Auto-Cut 200 XT.

Opcja cięcia z wysokim amperażem (200A), powoduje, że stół plazmowy pozwala na przebijanie materiałów o grubości nawet 32mm! Wypalarka plazmowa Swift-Cut PRO 3000 XP to idealne rozwiązanie do precyzyjnego cięcia stali nierdzewnej i aluminium.

Sprawdź jak pracuje ta maszyna!

Zadzwoń do nas i umów się na darmową prezentację Swift-Cut w wersji XP. Odwiedź nas w naszej siedzibie lub wyślij swoje przygotowane do cięcia pliki DXF lub DWG i zobacz, jak je wycinamy za pośrednictwem transmisji online!