Stoły plazmowe CNC Swift-Cut Pro

Jeżeli szukasz sposobu na rozwój własnej firmy, przy zachowaniu rozsądnych kosztów inwestycyjnych, możemy zaoferować Ci skuteczne rozwiązanie – wycinarki plazmowe CNC Swift-Cut . Zrezygnuj ze zlecania podwykonawcom prac wypalania blach na maszynach kooperanta. Własny stół plazmowy CNC zapewni Ci kontrolę produkcji i kosztów.

Nasze stoły CNC do cięcia plazmowego to:

• niedrogie wypalarki plazmowe do cięcia blach w zakresie od 0,5 mm do 32 mm
  • gwarantowana wysoka prędkość precyzyjnego cięcia
  • niskie koszty inwestycji w stosunku do konkurencji
  • przejęcie kontroli nad produkcją
  • zmniejszenie kosztów związanych z kooperacją
Stoły plazmowe Swift-Cut Pro – rozmiary

Swift-Cut Pro 1250

Obszar cięcia: 1250mm x 1250mm (4’ x 4’)
Opcje źródła: przecinarki plazmowe Hypertherm Powermax: 45, 65, 85, 105, 125

Swift-Cut Pro 1250 to najbardziej kompaktowy stół plazmowy CNC w ofercie firmy. Idealne rozwiązanie dla małych warsztatów, placówek oświatowych, projektantów i artystów, zakładów ślusarskich, metaloplastyki, kowalstwa artystycznego, firm zajmujących się projektowaniem i produkcją bram oraz ogrodzeń.

Swift-Cut Pro 2500

Obszar cięcia: 2500mm x 1250mm (8’ x 4’)
Opcje źródła: przecinarki plazmowe Hypertherm Powermax: 45, 65, 85, 105, 125

Swift-Cut Pro 2500 to średniej wielkości wycinarka plazmowa CNC. Jest to doskonałe rozwiązanie dla mniejszej produkcji seryjnej lub usług. Stół plazmowy sprawdzi się w małych warsztatach, placówkach oświatowych, u projektantów i artystów, w zakładów ślusarskich oraz u firm zajmujących się projektowaniem i prototypowaniem.

Swift-Cut Pro 3000

Obszar cięcia: 3000mm x 1500mm (10’ x 5’)
Opcje źródła: przecinarki plazmowe Hypertherm Powermax: 45, 65, 85, 105, 125

Swift-Cut Pro 3000 to wypalarka plazmowa CNC, która doskonale sprawdzi się jako w pełni produkcyjny stół CNC. Może być wykorzystywana do całodniowej pracy. Jest to doskonałe jakościowo rozwiązanie zarówno dla małych, jak i dużych warsztatów, firm usługowych, większych zakładów ślusarskich, zakładów produkcyjnych oraz dużych przedsięwzięć z zakresu metaloplastyki.

Swift-Cut Pro 4000 – NOWOŚĆ

Obszar cięcia: 4000mm x 2000mm (13’ x 6,5’)

Opcje źródła: przecinarki plazmowe Hypertherm: 45, 65, 85, 105, 125, MAX PRO 200

Stół plazmowy CNC Swift-Cut Pro 4000 ma największą powierzchnię roboczą z całej rodziny modeli Pro. Pozwala na szybkie cięcie metali, przy zachowaniu niskich kosztów eksploatacji. Dzięki wyposażeniu w nowoczesne oprogramowanie SigmaNEST, stół może obsługiwać każdy, kto radzi sobie z obsługą komputera. Solidna konstrukcja stołu zapewnia odpowiednią sztywność i podparcie, gwarantując, że cięcie będzie precyzyjne. Dzięki zastosowaniu nowoczesnych rozwiązań technologicznych, stół jest doskonałym kompromisem między jakością, a atrakcyjną ceną urządzenia.

Dowiedz się więcej: