Stoły Swift-Cut na ITM Polska 2018 w Poznaniu

ITM Polska 2018 to największe targi przemysłowe w kraju. W prestiżowym gronie wystawców z kraju i z zagranicy znajdzie się również firma Stigo, dystrybutor stołów Swift-Cut w Polsce. Możecie nas spotkać w dniach 5-8 czerwca na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich w pawilonie 5 i sali 13. Zapraszamy!

Podczas targów będzie można zobaczyć jak w akcji działają nasze stoły. Specjaliści zademonstrują działanie Swift-Cut 3000XP i 3000XP WT. Wszyscy zgromadzeni będą mogli zobaczyć jak sprawne i wydajne są te urządzenia. Każdy będzie mógł porozmawiać z inżynierami sprzedaży, którzy przedstawią wszystkie korzyści płynące z korzystania ze stołów Swift-Cut.

Jak zawsze nasze stoisko będzie przykuwać dużo uwagi. Cięcie plazmowe za pomocą urządzeń Swift-Cut to bowiem nie tylko efektywne rozwiązanie, ale także efektowne. Za ich pomocą można wyciąć w arkuszu blachy nie tylko praktyczne wzory użyteczne w każdym warsztacie. Wiele osób o artystycznych uzdolnieniach tworzy w metalu wymyślne kształty i wzory, którymi wykańcza swoje projekty. Liczymy zatem na obecność przedstawicieli różnych branż w zakresie budownictwa, transportu, prac remontowych, wykończeniowych czy rozbiórkowych. Spotkajmy się w Poznaniu i zobaczcie jak funkcjonalne są stoły plazmowe Swift-Cut.

Ponadto Stigo zademonstruje znakowarki firmy MARKATOR oraz przecinarki plazmowe firmy Hypertherm. Oba przedsiębiorstwa to liderzy w swojej branży, którzy swoimi pionierskimi rozwiązaniami bardzo mocno wpływają na kształt rynku. Będzie można również spotkać przedstawicieli SigmaNEST, PDC i MES PHARIS, rozwiązań dla przemysłu oferowanych przez firmę Stigo.

Serdecznie zapraszamy do salonu MACH-TOOL podczas targów ITM Polska 2018. Znajdziecie nas w Poznaniu, na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich, w dniach 5-8 czerwca w Pawilonie 5, na stoisku nr 13.