W dniach 24-25 maja odbyła się w Osieku koło Oświęcimia konferencja User Day 2018. Agenda konferencji poświęcona była najnowszym trendom w branży produkcyjnej oraz pracowniczej. Wydarzenie zostało podzielone na dwa panele: inżynierski i menedżerski. Uroczy i luksusowy ośrodek Molo Resort okazał się idealnym miejscem do spotkania specjalistów z całej Polski!

Specjaliści firmy Stigo oraz partnerzy firmy wygłosili prelekcje dotyczące nowości pośród rozwiązań dla przemysłu i maszyn. Każdy z uczestników konferencji mógł po skończonej części konferencyjnej spotkać się z prelegentami i porozmawiać prywatnie, aby dowiedzieć się więcej o interesującym zagadnieniu w części konsultacyjnej.

Pełna relacja z wydarzenia znajduje się pod tym linkiem, natomiast poniższy przycisk kieruje do postu w serwisie Facebook, na którym umieściliśmy album zdjęć z imprezy.

[button link=”https://www.facebook.com/Stigo.Poland/posts/1998371603517926?notif_id=1528111812042369&notif_t=scheduled_post_published&ref=notif”]USER DAY 2018: GALERIA[/button]

Firma Stigo bardzo dziękuje za udział w User Day 2018 swoim pracownikom, gościom, uczestnikom oraz partnerom. Sukces siódmej edycji wydarzenia sprawia, że z radością myślimy o przyszłorocznej odsłonie. Już teraz Was tam zapraszamy!